Flyttdags

Så här ser det ut just nu i vårat vardagsrum. Våran mellersta dotter ska nämligen få de efterlängtade nycklarna idag till sin första egna lägenhet. Det är så spännande- tycker hon.
 
Vi kommer att åka dit nu på em och börja på att fixa, måla,mäta, skruva m.m. Vi kommer nog att bo där hela helgen. Det ska bli roligt men ledsamt på en gång men det blir nog bra till slut :).
 
Vad ska ni hitta på i helgen som kommer?
 
Trevlig helg.
 
Kram
Susanne
 
 

Kommentarer
Postat av: Monica

Ja, det tar lite tid att vänja sig vid att "barnen" flyttar hemifrån. Christian har bott hemifrån några år nu men han och flickvännen bor ju i Västerås så vi ses ofta. Värre var det när Camilla flyttade för ett tag sen... hon bor numera i Timrå med pojkvännen och DET är långt bort, man ses ju inte så ofta direkt. Tur att det finns en massa bra "teknik" idag så det går lätt att hålla kontakt med varandra! Men man får vara glad att de håller sig inom Sverige... vi har grannar vars barn flyttat till USA, Australien m m och det är väl ännu värre kan jag tro... så vi ska nog inte klaga :) Ha en bra helg med allt fix och trix i dotterns nya lägenhet. Kram fr Monica. Hälsa...

Svar: Tack för den fina orden, det värmde. Ja- visst känns det i mamma- hjärtat när de flyttar men vi får rå om julia lite extra istället. Det är bra att det finns bra "teknik" numera så man kan ju hålla bra kontakt. Hoppas ni hade det bra under eran semester du och Roland -). Hälsa du med.
Susanne

2012-08-31 @ 15:22:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0