Borta bra men hemma bäst

 
Nu har våran hund Rossi äntligen kommit hem. Jag ska ta det från början. Det började igår em med att han började att kräkas en hel del och vart alldeles borta nästan livlös. Jag och E (mellersta dottern) åkte fort ner till Djursjukhuset i Strömsholm där de tog in honom direkt. Det tog olika prover på honom och han fick även dropp. Stackarn. Proverna visade på höga värden i både njure och levern, de tog även en röntgen på Rossi. Så de ville behålla honom över natten för observation. Det var jobbigt att lämna kvar honom där men vi var så illa tvungna- för Rossi´s skull. Natten blev lååångggg och hela dagen också. Har haft kontakt med Strömsholm under dagen. De sa- att njurarna har blivit bra men att leverprovet visade fortfarande för högt värde men annars var han pigg. Han hade även kräkts under em 2 ggr. Vi fick ta hem honom om vi ville annars fick han vara kvar en natt till men vi tog hem honom- så skönt att hämta hem honom. Skulle han bli dålig hemma så var det bara att komma tillbaka. Fick hämta ut mediciner  som han nu ska äta under flera dagar och vi ska på återbesök om 2 veckor om det inte händer något före dess.
 
Vi hoppas för Rossi´s skull att han piggar på sig och att medicinen hjälper så att vi slipper lämna honom igen på djursjukhuset men personalen var hur gulliga som helst.
 
Han blev så glad när vi kom dit för att ta hem honom men har var lite små sur (han funderade nog varför vi hade lämnat kvar honom där själv- tror jag) när vi åkte hem i bilen men det har gått över nu :).
 
Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall.
 
Kramar Susanne
 

Kommentarer
Postat av: Elott

Usch, så jobbigt och trist :( Håller tummarna att han blir snabbt frisk!

2012-08-26 @ 23:38:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0